Mr Fyndiq – Fyndiqs maskot

Mr Fyndiq

Fyndiqs maskot Mr Fyndiq gjorde entré på företaget i maj 2011. Den lilla prislappsgubben fungerar som inspiration till hela företaget och har ett finger med både lite här och där i Fyndiqs verksamhet. Det är inte helt fel att påstå att utan vår maskot hade Fyndiqs framgångar antagligen sett mycket blekare och blygsammare ut än de gör idag.

När Mr Fyndiq var ny på företaget fick han spendera en dag med var och en av de anställda för att de skulle få tid till att lära känna varandra ordentligt. Här kan du läsa vad som hände när Mr Fyndiq hängde en dag med Fyndiqs CEO Dinesh (http://blogg.fyndiq.se/2011/06/01/mr-fyndiq-mater-muskler-med-fyndiqs-vd-dinesh/) och CTO Micke (http://blogg.fyndiq.se/2011/06/08/ord-och-inga-visor-mr-fyndiq-traffar-micke/).

Mr Fyndiq är en äventyrlig maskot och gillar att resa. Han har bland annat varit i Estland tillsammans med fyndshopparen Felicia (http://blogg.fyndiq.se/2011/09/08/mr-fyndiq-kor-hart-i-tallinn/) och i Spanien tillsammans med Fyndiqs CEO Dinesh (http://blogg.fyndiq.se/2012/07/20/ole-mr-fyndiq-upplever-hogt-och-lagt-i-spanien/).

Tillsammans med Mr Fyndiq och oss andra i företaget fortsätter äventyret Fyndiq. Vi siktar högt, satsar stort och jobbar hårt för att tillsammans bygga upp Sveriges största fyndvaruhus på nätet – Fyndiq