Kioskvältare och trender på Fyndiq

Fyndiqs konsumenter har visat sig vara lika bra trendspanare som fyndjagare. Under Fyndiqs tid på den svenska marknaden har vi sett trender komma och gå. En viss typ av produkter kan plötsligt få ett enormt genomslag och blir superpopulära fynd, för att sedan springas om av något nyare och ännu mer spännande i fyndväg.

Här är exempel på några av de allra populäraste fynden genom Fyndiqs historia:

USA Bikini

Våren 2013 var det americanafeber på Fyndiq. Plagget att bära på stranden denna sommar var utan konkurrens Bikinin Stars & Strips som köptes flitigt av våra fyndjagare.

http://fyndiq.se/mode/damklader-alla/182987-bikini-twisted-stars-stripes-usa/

Victoria’s Secret Bodymist

Vintern 2013 trollbands Fyndiqs konsumenter av Victoria’s Secret Bodymist Love Spell. Lyxiga Victoria’s Secret dofterna persika, körsbärsblomma och vit jasmin lockade till mängder av köp.

http://fyndiq.se/halsa-skonhet/hudvard-alla/73522-victorias-secret-love-spell-bodymist/

Rockabillyklänningar

I slutet av 2011 och början av 2012 svepte nostalgiska vindar över vårt land och den amerikanska 50-tals looken var hetare än någonsin. Superpoppis var Fyndiqs Rockbillyklänningar med tidstypiska mönster och snitt.

http://fyndiq.se/mode/rockabilly/

Snapbacks

Sommaren 2011 fick den gamla snapbacks kepsen från 70-, 80-, och 90-talen ett uppsving. Fyndiqs Snapbacks (med justerbar knäppning baktill) med amerikanska klubblagsloggor blev genast ett hett villebråd bland Sveriges skateande ungdomar.

http://fyndiq.se/mode/snapbacks-kepsar/

Kassettskal till iPhone

Sommaren 2011 när iPhone slagit stort och låg i var och varannan handväska kände många att den tekniska nymodigheten skulle matcha snyggt med något mer retro och Kassettskal till iPhone sålde i tiotusental på Fyndiq.

http://fyndiq.se/mobiltillbehor/iphone-4-skal-kassettband/

Sverigeklänningen för barn

Inför midsommaren 2011 dominerade den söta Sverigeklänningen för barn på Fyndiq. Klänningen var länge en Fyndiqfavorit och efterfrågas fortfarande av konsumenter, trots att den sedan länge sålt slut och utgått ur vårt produktsortiment.

Mp3 solglasögon

Fyndiqs första kioskvältare Mp3 solglasögonen sålde som mest kring våren 2011. Det var innan smartphones helt tagit över marknaden och då en inbyggd Mp3 spelare i solglasögonen var det smartaste man kunde ha om man tex. ville lyssna på musik under löprundan eller i solstolen!